Wireless card

Lon Lentz lon.lentz at gmail.com
Tue Apr 6 09:22:36 EDT 2010


  Hi Jose,

  It appears that the module is already enabled in the current kernel. I
built the image over the weekend and saw it was enabled in the config.

  And here's a list post from Xiangfu back in January with a link to a
tarball with the cfg and the rom already built. The path to put them in is
in the email as well, /lib/firmware.

  After doing that I am able to see the networking for eth0 and am currently
working with the wpa_supplicant stuff to get it to connect.

  Here's the email:

>>* 2010/1/22 Xiangfu Liu <xiangfu at sharism.cc <http://en.qi-hardware.com/mailman/listinfo/developer>>:*>>>* Hi*>>>* I am uploading the new kernel image to .../people/xiangfu. in the new kernel*>>>* ks7010 work fine*>>>* here[1] is the tarball. in this file there are two files name ks7010sd.rom*>>>* and ks79xx.cfg,*>>>* copy those two file to Nanonote's "/lib/firmware"***>>>**>>>* [1]http://downloads.qi-hardware.com/software/ks7010_sdio_v007.tar.bz2*




On Tue, Apr 6, 2010 at 12:31 AM, Jose Luis Cabra Lopez <
jlcabral at bt.unal.edu.co> wrote:

> Hi Everybody. I'm working now with my nanonote and the wireless card
> "SDW-823 micro SD WLAN-11b/g". Its information is in
> http://www.spectec.com.tw/wlan.htm, and the driver page is
> http://www.spectec.com.tw/Download.htm#wlan.
>
> I've 2 problems.
>
> 1. When I want to add the packages kmod-ks7010 SDIO wireless card in the
> "make menuconfig", it's located in kernel modules -> wireless drivers
> -> kmod-ks7010 SDIO, when I do "make V=99" in the last part the display
> shows
> """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.en.qi-hardware.com/pipermail/discussion/attachments/20100406/c3fe2dd4/attachment.htm>


More information about the discussion mailing list


interactive