About the sound problem.

zhan han zhanhan.cn at gmail.com
Wed Mar 17 11:08:05 EDT 2010


Please do these:
Checkout git or just ust master zip of openwrt-xburst.

make menuconfig; make kernel_menuconfig

check:
Drivers->Sound card support->ALSA for soc..->

you got this:
< >     SoC Audio support for Qi Hardware Ben Nanonote

Regards.

On Wed, Mar 17, 2010 at 9:47 PM, marc zonzon <marc.zonzon at gmail.com> wrote:
> On Wed, Mar 17, 2010 at 1:06 PM, zhan han <zhanhan.cn at gmail.com> wrote:
>> Hi,
>>
>> Sound works now, reflash back to 0110 uboot.
>>
>> Double check these:
>> 1. uboot 0110 vs 0312
>> 2. linux config line: CONFIG_SND_JZ4740_SOC_QI_LB60=y when building
>> from openwrt-xburst git.
>>
>> Regards.
>>
>> _______________________________________________
>> Qi Developer Mailing List
>> Mail to list (members only): developer at lists.qi-hardware.com
>> Subscribe or Unsubscribe: http://en.qi-hardware.com/mailman/listinfo/developer
>>
>
> Thanks Zhan
>
> Why
> CONFIG_SND_JZ4740_SOC_QI_LB60=y
> is not yet in git tree target/linux/xburst/config-2.6.32 ?
>
> Is this uboot same than the one that Xiangfu posted yesterday
> http://downloads.qi-hardware.com/people/xiangfu/tmp/openwrt-xburst-u-boot.bin
> or at least or is it safe to use Xiangfu uboot?
> I would like to try his new boot from SD?
>
> Marc
>
> _______________________________________________
> Qi Developer Mailing List
> Mail to list (members only): developer at lists.qi-hardware.com
> Subscribe or Unsubscribe: http://en.qi-hardware.com/mailman/listinfo/developer
>




More information about the discussion mailing list


interactive